HGH 10 UI

HGH 10 UI

HGH este produs în mod natural în organism și este un lanț de aminoacizi 191, care este un hormon peptidic secretat de glanda pituitară.

Detalii produs

Informatii de baza

HGH este produs în mod natural în organism și este un lanț de aminoacizi 191, care este un hormon peptidic secretat de glanda pituitară. Este sigur de utilizat dacă nu aveți condiții de sănătate subiacente, iar doza este semnificativă, HGH nu este o substanță toxică. Acesta a câștigat popularitate în rândul culturistilor, deoarece efectele sale secundare sunt semnificativ mai mici decât cele ale steroizilor.


Specificație

Nr. Articol

LYP0024

Numele produsului:

HGH 10 UI

Sinonime:

rHGH; Hormon de creștere, om; GH; somatotropin; hormonesomatotrope; anteriorpituitarygrowthhormone

CAS:

12629-01-5

EINECS:

235-735-8

        Formula moleculară (MF):

C990H1529N263O299S7

Masa moleculară (MW):

22124.12

Aspect:

Pulbere liofilizată albă

MOQ:

10 flacoane (10 flacoane / per cutie)

                                         

Cum functioneazã?

GH acționează asupra multor țesuturi din tot corpul. La copii și adolescenți, stimulează creșterea oaselor și a cartilajului. La persoanele de toate vârstele, GH stimulează producția de proteine, promovează utilizarea grăsimilor, interferează cu acțiunea insulinei și crește nivelul de zahăr din sânge. GH crește, de asemenea, nivelul de factor de creștere asemănător insulinei-1 (IGF-1).

Efectele HGH

  • Pierdere în greutate

  • Abilitate sporită de a menține nivelul adecvat de grăsime corporală

  • Un fizic mai strâns

  • Sentiment îmbunătățit de bunăstare

  • Modele de somn îmbunătățite

  • Forța osoasă crescută

  • Creșterea energiei

  • Forța comună crescută

  • Cresterea crescuta a muschiului Lean

  • Rata crescută de recuperare fizică

Efecte secundare

Adulții cu deficiențe de GH de bună credință beneficiază de injecții de GH. Ei se bucură de protecție împotriva fracturilor, creșterea masei musculare, îmbunătățirea capacității de exercițiu și a energiei și un risc redus de boli cardiace viitoare. Însă până la 30% dintre pacienți prezintă reacții adverse care includ retenția de lichide, dureri articulare și musculare, sindromul tunelului carpian (presiunea asupra nervului la încheietura mâinii și amorțeală) și niveluri ridicate ale glicemiei.


Dozare

Pentru a câștiga mușchi slab și a îmbunătăți substanțial compoziția corpului, va fi necesară o doză de 4-8 UI pe zi. Majoritatea oamenilor vor răspunde foarte bine la o doză de 4-5 UI pe zi.

Ciclu

Pentru construcția corpului, utilizați HGH în mod corespunzător și în siguranță, dacă lucrați normal pe un ciclu de 3 luni. Acest lucru este optim și va avea cea mai mică cantitate de efecte secundare.

Pentru anti-îmbătrânire, 1-3 iu / zi pe ciclu timp de 6 luni. Nu în fiecare zi în mod brut, a sugerat de 4-5 ori într-o săptămână.


Depozitare

Păstrați departe de lumină.

- Dacă este refrigerat între 2-8 grade Celsius, este bine până la data de expirare.
- La temperatura camerei, este bine pentru peste 30 de zile.

După reconstituire:
- Folosiți apa Bacteriostatică pentru a se reconstitui și a se menține în 2-8oC, va fi bine timp de 20 de zile.
- Folosiți apa sterilă pentru a se reconstitui și menține în 2-8oC. va fi bine 72 de ore.


Sfaturi pentru utilizatori

Înainte de administrare, adăugați lent 1 ml de apă sterilă pentru injecție în flaconul rhGH de pulbere liofilizată de-a lungul peretelui. Agitați-o ușor pentru a dizolva complet pulberea pentru a obține o soluție clarificată. NU se agită violent.

 

ambalare

Sticlă de sticlă cu antibiotice în formă de tub, 10 sticle / cutie interioară.O pereche de:Peptida MT2 Următoarea:Peptida HCG

Anchetă