Hormoni peptidici cu acetat hexarelin

Hormoni peptidici cu acetat hexarelin

Hexarelin este un secret sintetic GH, similar structural cu GHRP-6, care se află în familia factorilor de creștere, cunoscută sub numele de Peptide care eliberează hormonii de creștere sau GHRPs. Rezultatele mai multor studii efectuate atât la șoareci, cât și la șobolani au dus la concluzia că Hexarelin este unul dintre cele mai puternice peptide care eliberează GH.

Detalii produs

Peptida cu acetat de hexarelin

Descrierea produsului:

98% + Hormoni peptidici cu acetat de Hexarelin de puritate


Specificație hexarelină acetat:

Certificatul complet de analiză (COA) eliberat după fiecare lot final, după cum urmează:

numele produsului

Acetat de hexarelină

CAS nr.

140703-51-1

Formulă moleculară

C47H58N12O6

Greutate moleculară

887.04

Secvenţă

His-D-2-metil-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

Lot nr.

P120180402

Mfgr. Data

7 aprilie 2018

Cantitate

300 g

Exp. Data

6 aprilie 2020

Test

Specificații

Rezultate

Aspect

Pulbere amorfă albă până la albă

pudră albă

Masa Ionica moleculara

887,04 ± 1

se conformeaza

Compoziția aminoacizilor

± 10%

se conformeaza

Puritate (HPLC):

98,0% NLT

99,3%

Substante inrudite

Total impurități <>
Orice impuritate individuală: <>

0,7%
0,45%

Acid acetic (HPLC)

≤15.0%

7,7%

Continut de apa

≦ 8%

4,6%

Endotoxine bacteriene:

≦ 50EU / mg

se conformeaza

Depozitare pe termen lung

-20 ± 5 ℃, protejat de lumină

Ce este Hexarelin?

Hexarelin este un secret sintetic GH, similar structural cu GHRP-6, care se află în familia factorilor de creștere, cunoscută sub numele de Peptide care eliberează hormonii de creștere sau GHRPs. Rezultatele mai multor studii efectuate atât la șoareci, cât și la șobolani au dus la concluzia că Hexarelin este unul dintre cele mai puternice peptide care eliberează GH. Hexarelin, spre deosebire de GHRP-6, nu crește pofta de mâncare din cauza incapacității sale de a crește drastic nivelul Ghrelin, care este responsabil pentru creșterea apetitului și golirea gastrică mai rapidă. Hexarelin este un secretagog sintetic al hormonului de creștere format din șase aminoacizi.

Aplicație de acetat de hexarelin:

Hexarelin, cunoscut și sub numele de, Examorelin este o hexapeptidă care se află în clasa medicamentelor cunoscute sub numele de secretagogi cu hormoni de creștere. Această clasă de medicamente include GHRP-6, GHRP-2, Ipamorelin, Hexarelin și funcția principală este de a stimula glanda hipofizară pentru a elibera mai mult hormon de creștere, ceea ce duce la creșterea nivelurilor de IGF-1. Hexarelin este cel mai puternic GHRP în ceea ce privește eliberarea hormonului de creștere. Nu are efect asupra ghrelinului (peptida care induce foamea), dar la fel ca toate celelalte GHRP vor duce la creșterea producției de IGF-1. Utilizarea Hexarelin va duce rapid la desensibilizarea receptorului peptidic, ceea ce nu îl face ideal pentru utilizarea pe termen lung, dar studiile au arătat că glanda hipofizară își recuperează rapid sensibilitatea, astfel încât nu există pierderi de sensibilitate pemamentară. Conform studiilor, utilizarea constantă a Hexarelinului va duce cel mai probabil la desentitizarea în două săptămâni.

O pereche de:Hormoni peptidici TB-500 Următoarea:Hormoni peptidici cu acetat de epitalon

Anchetă