Stivuirea steroizilor: ce face și cum face

- Oct 04, 2019-


Acest articol este scris de o persoană cu experiență doar pentru referință: apreciați distribuirea!

Când facem prima stivă de steroizi, cred că ar trebui să alegem doi dintre cei trei steroizi diferiți. Acum, că știți răspunsul corpului dumneavoastră la acest steroid bazat pe testosteron și cum să controlați efectele secundare ale e2 în doza săptămânală de 500 mg. Aceste informații sunt valoroase pentru prima utilizare a stivei. Ceea ce trebuie să facem acum este să cântărim avantajele și contra, și să alegem unul dintre ceilalți doi steroizi constitutivi pentru stivuire. Steroizii constituiți din 19nor sunt o clasă foarte interesantă de substanțe. Sunt eficiente în creșterea masei musculare, dar deca este mai blândă și are mai puține efecte secundare. Prin urmare, în 19 steroizi, deca este cu siguranță prima alegere. Cu toate acestea, înainte de a o introduce în orice buclă, trebuie să fii înțelept să-ți dai seama de reacția corpului tău la decan. Ce zici de DHT? Interesant este că acest tip de steroizi nu au un efect puternic de îmbunătățire a mușchilor, dar au și alte efecte dezirabile. Sunt hormoni masculini și nu aromatizează, dar nu cresc volumul muscular. Cea mai eficientă creștere a volumului din această categorie este Oximetolona, anavarul și stanozololul. Principalul efect al celorlalte soiuri este reducerea sebumului. Puteți spune că funcția principală a steroizilor precum DHT este de a crește separarea musculară, mai degrabă decât de a crește volumul muscular.

Așadar, sugestia mea este să efectuezi un ciclu mixt de deca și testosteron, de exemplu 500 mg de testosteron 400 mg pe săptămână.

Doza dvs. anti-estrogen trebuie să fie aceeași cu cea pe care ați început-o doar cu testosteron. Rețineți că deca va regla intensitatea expresiei aromatazei, astfel încât conținutul e2 al corpului dvs. este mai mare decât ciclul de testosteron anterior. Acest lucru vă poate determina să creșteți ușor doza de ai și poate nu, dar trebuie să acordați atenție. În acest moment, cunoștințele pe care le-ați acumulat pot aduce aspecte avansate în ciclul stivei. Am menționat, de asemenea, că steroizii, cum ar fi 19nici, provoacă o creștere a prolactinei în organism. Efectele secundare mai evidente sunt tulburarea sexuală și alăptarea. Acest efect secundar poate fi controlat folosind un stimulent de dopamină, cum ar fi pramipexol. De aceea am spus că controlul e2 este cheia pentru controlul tuturor efectelor secundare. Dacă controlul e2 este bun, nu va exista nicio bază pentru alte reacții adverse. Folosind experiența și cunoștințele acumulate la virgina C anterioară, estrogenul din corpul acestui ciclu este controlat, astfel încât atunci când efectuați pct, recuperarea este foarte rapidă și cantitatea de hcg poate fi controlată. Deci, primele cunoștințe aduse de ciclul de testosteron sunt foarte utile.

Presupunem că buclele dvs. au fost bune până acum, iar efectele secundare sunt bine controlate și rezultatele sunt bune. Deci, ce faci în continuare? Poate că este timpul să introduceți DHT, un steroid, în buclă pentru a vedea cum funcționează.


Cum începem să introducem DHT în planul hibrid? După cum am menționat mai sus, DHT este mai mult un medicament care ajută utilizatorii să obțină o rezoluție musculară mai bună decât volumul. Cu toate acestea, există câteva excepții. Și recomand să folosești una sau două dintre aceste „excepții” în mix. Prin urmare, acest ciclu mixt poate fi compus din 500 mg de testosteron, 400 mg deca și 60-80 mg anavar sau stanozol folosind opt săptămâni. Aceasta rezultă într-un teanc mixt de steroizi cu trei compoziții diferite. Dar vreau să fac o declarație că orice steroid DTH nu poate înlocui anti-estrogeni. Steroizii DTH pot afecta conversia androgenilor și a estrogenilor, atenuând astfel ușor răspunsul la alăptare, dar nu reglează nivelul de estrogen din corpul uman. Deci, asigurați-vă că adăugați medicamente anti-estrogen în circulație. Cred că ați avut deja un control mai bun asupra cantității de medicamente antidrog pe parcurs. Principalul efect secundar al steroizilor DTH este că provoacă chelie masculină. . Există multe moduri de a suprima acest efect secundar, cum ar fi aplicarea topică a șamponului spiro și Nizoral. Aici vreau să explic că efectele secundare și efectele amestecului de steroizi nu sunt pur și simplu suprapuse. Uneori, efectele secundare se vor anula reciproc. De exemplu, stanozololul nu activează receptorul pentru progesteron, iar cardul este el însuși un progesteron. Prin urmare, combinația de stanozolol și daikan poate atenua efectele secundare ale progesteronului, deoarece stanozolul împiedică de fapt cardul să activeze receptorii progesteronului. În schimb, stanozololul poate provoca dureri articulare, iar cardul are funcția de a alina durerile articulare și disconfortul. Combinația dintre aceste două medicamente maximizează beneficiile și reduce efectele secundare. Prin urmare, rolul steroizilor nu este doar în mușchiul în sine, ci și în efectul sinergic al reducerii efectelor secundare.

Până acum, am acoperit mai multe amestecuri diferite de steroizi și puteți aprecia că cunoștințele pe care le-ați învățat în fiecare ciclu joacă un rol în modul în care reacționăm la ceea ce s-ar putea întâmpla într-un amestec. Cu toate acestea, în multe cazuri combinația de medicamente variază de la o persoană la alta. De exemplu, pentru mine, am găsit doze mai mari de testosteron pentru o lungă perioadă de timp, iar doza mai mare de steroizi 19nor și doze medii de steroizi DTH au funcționat cel mai bine. Înțelegerea efectelor diferite ale diferitelor tipuri de steroizi și modul în care interacționează între ei vă permite să găsiți treptat cel mai bun amestec pentru dvs. Luând ceva timp pentru a învăța aceste cunoștințe vă va permite să maximizați utilitatea a două plus 2 egală cu cinci, reducând efectele secundare. Printr-o abordare sistematică, puteți încerca diferite amestecuri pentru a găsi treptat planul care funcționează cel mai bine pentru dvs., reducând în același timp riscul de reacții adverse. Acumularea de cunoștințe vă va ajuta, de asemenea, să vă înțelegeți corpul, să înțelegeți răspunsul la medicamente și ce să faceți pentru a preveni posibile reacții adverse. Dacă puteți afla aceste cunoștințe de la bun început, veți progresa foarte repede, iar utilizarea steroizilor vă va aduce și rezultate plăcute.


De ce steroizii sunt cel mai bine stivați?

Combinația de steroizi se referă la combinația unei varietăți de steroizi diferiți, scopul final este de a face efectul de utilizare mai proeminent decât efectul de utilizare a fiecărui tip de sterol singur. Practic, scopul final al amestecării steroizilor poate fi înțeles ca 2 + 2 = 5. Cu toate acestea, avantajele amestecării sunt mai mult decât atât. Astfel, nu numai că îmbunătățește efectul utilizării împreună, ci și minimizează efectele secundare.

În istoria utilizării steroizilor, oamenii au început să le amestece foarte devreme. De multă vreme s-a recunoscut de către utilizatorii de steroizi că un efect compozit poate fi obținut amestecând o multitudine de steroizi diferiți. Se poate spune aproape că modul de amestecare permite utilizatorilor să consume mai puține miligrame de steroizi pentru rezultate mai bune.

Există multe motive pentru formarea stivelor de steroizi în corpul uman. Unii oameni ar spune că stivuirea este inevitabilă, deoarece mulți oameni consideră că, în ceea ce privește utilizarea testosteronului, aportul artificial al nivelurilor bazale de testosteron trebuie să poată înlocui producția de testosteron secretată de centrul hormonal în sine. Prin urmare, ingestia de orice tip de steroizi va duce la „stivuire”. Cu toate acestea, faptele sunt mult mai mult decât atât. S-a demonstrat că amestecarea steroizilor îmbunătățește efectele testosteronului. De exemplu, efectul folosirii testosteronului de 500 mg și a cardului de înlocuire de 500 mg este mult mai bun decât utilizarea de 100 mg de testosteron singur. Acest lucru poate fi pur și simplu explicat ca fiind mai eficient decât testosteronul, astfel încât producția efectivă este mai bună.

Pentru a rezolva această problemă, cred că ar trebui să analizați cele trei surse de bază ale diferitelor tipuri de steroli.

Baza de steroizi:

Fundația de testosteron: mai întâi ne uităm la steroizii de testosteron. De exemplu, suplimentarea energică, testosteronul și Boldenona, efectul acestor steroizi este exact același cu cel al testosteronului. Majoritatea dintre ele vor avea același grad de aromatizare. Prin urmare, steroizii pe bază de testosteron sunt intenționați să utilizeze inhibitori de aromatază pentru a controla cantitatea de estrogen din organism pentru a reduce efectele secundare.

19nor steroizi: această clasă de steroizi conține 19nor de testosteron. Aceasta este în esență o mică parte din esterii care compun Nandrolona și Trenbolona. Acești steroizi sunt progestogeni care sunt strâns legați de receptorii progesteronilor și, de asemenea, se crede că au o funcție crescută a prolactinei. De asemenea, este demn de remarcat faptul că aveți stimulente de dopamină pe mâini pentru a preveni posibile reacții adverse ale prolactinei. Acești steroizi nu sunt în mare parte convertiți aromatic în estrogeni.

Baza DHT: Acești steroizi conțin toate grupuri DHT. Nu aromatizează deloc la estrogen. Efectele secundare ale steroizilor care conțin inițial grupuri DTH sunt concentrate în simptomele chelie masculină. DHT este un hormon masculin care provoacă căderea părului. Prin urmare, steroizii săi au reacții adverse corespunzătoare. Steroizii care conțin DTH obișnuiți includ stanozolol, primobolan reabilitant, masteron etc.

Acum că am descoperit trei steroizi diferiți, ce legătură au diferite compoziții cu modul de amestecare a acestora? Cum ne folosim cunoștințele despre steroizi pentru un amestec eficient de steroizi? Cred că cea mai bună modalitate ar putea fi să aflați mai multe despre cicluri diferite de steroizi (cum ar fi C virgină a unei persoane și urmărirea ulterioară a C), astfel încât să puteți înțelege cum să folosiți diferitele proprietăți ale steroizilor pentru stivuirea eficientă a steroizilor.

Multe persoane (inclusiv eu) cred că fiecare utilizator de steroizi trebuie să fie condus singur cu testosteron. Mai jos mă voi concentra să explic câteva motive pentru a ilustra că o astfel de virgină C este cu siguranță o alegere înțeleaptă. În primul rând, testosteronul este produs în mod natural în corpul uman. Testosteronul pe care îl ingerăm din exterior este aceeași funcție ca testosteronul produs de organismul însuși. Acest hormon este deja prezent în corpul nostru, așa că prima acumulare din acest ciclu este pur și simplu creșterea cantității de testosteron în organism. După cum am menționat mai sus, corpul uman are nevoie de testosteron, dar aportul nostru de steroizi afectează secreția de testosteron în sine, așa că tot ce trebuie să facem este să adăugăm o parte de testosteron din exterior în loc de corpul uman. Cantitatea mică de testosteron în sine. Deoarece testosteronul este aromatizat la estrogen, trebuie să luăm măsurile adecvate pentru a evita efectele adverse ale efectelor secundare. Pe măsură ce înveți încet, efectele estrogenului sunt cele mai necesare atenției și controlului nostru în toate efectele secundare posibile ale steroizilor.

Ok, acum dacă ați finalizat virgina C, cum ar fi testosteronul de 500 mg săptămânal. Utilizați un inhibitor de aromatază precum emmeracetam, airmidex pentru a controla efectele secundare ale e2. În același timp, utilizați o doză mică de HCG (gonadotropină corionică umană) în circulație. Ați utilizat un anumit procent de tamoxifen și clomifen la momentul potrivit și ați recuperat bine. Antrenamentul și dieta dvs. sunt bine aranjate și au o mulțime de mușchi. Efectele secundare din C sunt bine controlate și organismul se redresează rapid. Acestea trebuie confirmate printr-un test de sânge. Testul de sânge înainte de începerea ciclului stabilește datele inițiale. Testul de sânge din buclă este utilizat pentru a verifica dacă controlul dvs. asupra e2 al corpului este în vigoare. Testul de sânge după PCT este utilizat pentru a detecta dacă restabiliți complet funcția normală a organismului. Deci, ce faci în ciclul următor? În primul rând, ia un moment pentru a cântări cu atenție alegerile tale

Când faceți primul dvs. amestec de steroizi, cred că ar trebui să alegem doi dintre cei trei steroizi diferiți. Acum, că știți răspunsul corpului dumneavoastră la acest steroid bazat pe testosteron și cum să controlați efectele secundare ale e2 în doza săptămânală de 500 mg. Aceste informații sunt valoroase pentru prima dvs. utilizare mixtă. Ceea ce trebuie să facem acum este să cântărim avantajele și contra, și să alegem unul dintre ceilalți doi steroizi constitutivi pentru amestecare. Steroizii constituiți din 19nor sunt o clasă foarte interesantă de substanțe. Sunt eficiente în creșterea masei musculare, dar cardul este mai blând și are mai puține efecte secundare. Prin urmare, în 19 steroizi, cardul este cu siguranță prima alegere. Cu toate acestea, înainte de a o introduce în orice buclă, trebuie să fii înțelept să-ți dai seama de reacția corpului tău la card.

Așadar, sugestia mea este să efectuați un ciclu mixt de card și testosteron, de exemplu, 500 mg de testosteron 400 mg pe săptămână.

Doza dvs. anti-estrogen trebuie să fie aceeași cu cea pe care ați început-o doar cu testosteron. Rețineți că cardul va regla expresia aromatazei, astfel încât conținutul e2 al corpului dvs. este mai mare decât ciclul de testosteron anterior. Acest lucru vă poate determina să creșteți ușor doza de ai și poate nu, dar trebuie să acordați atenție. În acest moment, cunoștințele pe care le-ați acumulat pot aduce anumite perspective în ciclul mixt. Am menționat, de asemenea, că steroizii, cum ar fi 19nici, provoacă o creștere a prolactinei în organism. Efectele secundare mai evidente sunt tulburarea sexuală și alăptarea. Acest efect secundar poate fi controlat folosind un stimulent de dopamină, cum ar fi pramipexol. De aceea am spus că controlul e2 este cheia pentru controlul tuturor efectelor secundare. Dacă controlul e2 este bun, nu va exista nicio bază pentru alte reacții adverse. Folosind experiența și cunoștințele acumulate la virgina C anterioară, estrogenul din corpul acestui ciclu este controlat, astfel încât atunci când efectuați pct, recuperarea este foarte rapidă și cantitatea de hcg poate fi controlată.

Vorbind despre aceasta, cum începem să introducem DHT în planul hibrid? După cum am menționat mai sus, DHT este mai mult un medicament care ajută utilizatorii să obțină o rezoluție musculară mai bună decât volumul. Cu toate acestea, există unele excepții. Și recomand să folosești una sau două dintre aceste „excepții” în mix. Prin urmare, acest ciclu mixt poate fi compus din 500 mg de testosteron, 400 mg card și 60-80 mg oxandrolonă sau stanozol utilizat timp de opt săptămâni. Aceasta rezultă într-un teanc mixt de steroizi cu trei compoziții diferite. Dar vreau să fac o declarație că orice steroid DTH nu poate înlocui anti-estrogeni. Steroizii DTH pot afecta conversia androgenilor și a estrogenilor, atenuând astfel ușor răspunsul la alăptare, dar nu reglează nivelul de estrogen din corpul uman. Deci, asigurați-vă că adăugați medicamente anti-estrogen în circulație. Cred că ați avut deja un control mai bun asupra cantității de medicamente antidrog pe parcurs. Principalul efect secundar al steroizilor DTH este că provoacă chelie masculină. . Există multe moduri de a suprima acest efect secundar, cum ar fi aplicarea topică a șamponului spiro și Nizoral. Aici vreau să explic că efectele secundare și efectele amestecului de steroizi nu sunt pur și simplu suprapuse. Uneori, efectele secundare se vor anula reciproc. De exemplu, stanozololul nu activează receptorul pentru progesteron, iar cardul este el însuși un progesteron.

Prin urmare, combinația de stanozolol și daikan poate reduce progesteronulO pereche de:nu Următoarea:Promovarea gratuită a eșantionului