Durerea după injectarea cu testosteron este normală?

- Jun 11, 2019-

Durerea, febra, sensibilitatea țesuturilor este o reacție parțială după injectarea anumitor medicamente,

În primul rând, trebuie să excludem dacă medicamentele pe care le utilizați pot verifica autenticitatea. Și multe produse care nu pot verifica autenticitatea, este posibil să fie suspiciuni de prelucrare aseptică. Mulți clienți de pe piață vor vedea incapacitatea de a verifica autenticitatea, și chiar mai uimitor este sticla goală.

Cel de-al doilea proces de tratare a conținutului de alcool benzilic poate să nu fie în vigoare. Alcoolul benzilic este utilizat ca solvent, plastifiant, conservant și este utilizat la fabricarea de parfumuri, săpunuri, produse farmaceutice, coloranți și altele asemenea. Este destinat să promoveze concentrații mai mari de steroizi pe ml sau ca tratament pentru a asigura sterilitatea soluției.

Al treilea heptanoat este un grup ester deosebit de ușor, cum ar fi heptanoatul de testosteron, care este bine tolerat de majoritatea oamenilor, iar atunci când întâlnește un lanț scurt de ester, există o durere semnificativă și alte probleme, cum ar fi cu un hidroxi ester. , propionatul va avea o reacție semnificativă. Există, de asemenea, un număr mic de persoane cu intoleranță la esterul acidului penic. În acest caz, testosteronul cu p-pentil propionat poate fi utilizat în locul testosteronului.


Cum să scapi de durere? Metoda simplă.

Un prosop fierbinte curat, o bucată de chipsuri de cartof crud combinate cu compresă fierbinte, urmată de dietilamină diclofenac pentru a preia site-ul după injecție pentru a reduce umflarea și durerea. Această metodă poate fi atenuată prin funcționare continuă timp de câteva zile.


O pereche de:nu Următoarea:nu