Cele mai bune aplicații de antrenament din 2019

- Jul 19, 2019-

Cele mai bune aplicații de antrenament din 2019


Indiferent dacă lucrezi la aceste kilograme în plus pentru a te pregăti de vară sau ești interesat să-ți creezi un stil de viață mai activ, smartphone-ul tău este un tovarăș excelent de antrenament - și nu doar pentru a cânta muzică pentru a-ți însoți exercițiul. Consultați unele dintre cele mai bune aplicații de antrenament, care includ totul, de la instrucțiuni pas cu pas (la fel ca un instructor scump), pentru a exercita urmărirea datelor care se sincronizează cu aplicațiile de monitorizare a sănătății de pe telefon. Indiferent dacă rutina dvs. de antrenament implică antrenamente de forță, yoga, alergare sau o altă formă de fitness, veți găsi aici un partener de antrenament excelent care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de exercițiu.


Ÿ   PEAR Personal Fitness Coach (Android, iOS: Gratuit)

Aplicațiile PEAR Personal Fitness Coach ( Android , iOS ) se referă la antrenamentele audio , hands-free și hands-free, oferind utilizatorilor o gamă bogată de antrenamente ghidate pentru o varietate de niveluri și intensități de fitness care se adaptează în funcție de performanțele dvs. Puteți consulta o gamă largă de pachete de antrenamente și antrenori, iar aplicația se joacă bine cu o varietate de trackere și dispozitive de fitness, permițându-vă să vă urmăriți performanțele și să împărtășiți valorile cu alte aplicații de fitness. PEAR are un nivel gratuit, cu o selecție limitată de antrenamente, dar pentru a obține la maxim aplicația, veți dori abonament premium (5,99 USD pe lună), care vă oferă acces nelimitat la biblioteca de antrenament și funcții suplimentare.

Ÿ   Map My Fitness (Android, iOS: Gratuit)

Sub Armour's Map My Fitness ( Android , iOS ) înregistrează peste 600 de activități diferite de fitness și se sincronizează cu peste 400 de dispozitive pentru a oferi utilizatorilor o imagine completă a performanței lor atletice. Utilizatorii pot căuta rutele în derulare din apropiere sau pot împărtăși rutele preferate. Map My Fitness economiseste date privind ritmul, distanta si caloriile arse pentru antrenamentele bazate pe GPS; puteți utiliza aceste date pentru a stabili noi obiective personale. Prin intermediul comunității Map My Fitness, utilizatorii pot participa la provocări, precum și motivați prietenii. Ultimele versiuni ale May My Fitness sunt compatibile atât cu dispozitivele Android Wear , cât și cu Apple Watch . Versiunile premium ale aplicației oferă programe de instruire personalizate și posibilitatea de a monitoriza zonele de ritm cardiac.

Ÿ   Workout Trainer (Android, iOS: Gratuit)

Skimble’s Workout Trainer ( Android , iOS ) oferă utilizatorilor mii de antrenamente gratuite completate cu instrucțiuni audio și video programate pas cu pas pentru a vă ajuta să vă formați. Indiferent dacă doriți abs-uri cu șase pachete sau urmăriți pur și simplu să vă îmbunătățiți condiționarea pentru următoarea cursă, antrenorul de antrenament are o rutină doar pentru dvs. Pe lângă antrenamentele încorporate, utilizatorii pot accesa biblioteca aplicației pentru a-și construi propriile rutine personalizate și a le împărtăși online, precum și pentru a încerca rutine partajate de comunitate. Un abonament premium deblochează mai multe funcții, cum ar fi videoclipuri de antrenament HD, mai multe rutine de exerciții, precum și eliminarea anunțurilor.

Ÿ   Clubul de antrenament Nike + (Android, iOS: gratuit)

Nike + Clubul de antrenament ( Android , iOS ) își asumă revendicarea ca fiind una dintre cele mai bune aplicații de antrenament, oferind sesiuni de exerciții concepute de sportivi profesioniști și celebrități. Antrenamentele se concentrează pe forță, rezistență sau mobilitate și oferă trei niveluri de dificultate. Sunetele audio ale aplicației vă permit să vă concentrați pe antrenament în loc de ecran; Clubul de instruire Nike + poate fi transmis și pe un televizor folosind Apple TV , Chromecast sau un cablu HDMI. După finalizarea unui antrenament, utilizatorii pot împărtăși fotografii sau afișe personalizate cu comunitatea Nike +. Aplicația se sincronizează cu Nike + Run Club pentru a urmări alergările; puteți, de asemenea, să intrați manual în activități precum baschet, antrenamente la sală sau tenis.

Ÿ    ClassPass (Android, iOS: prețul variază)

Aplicațiile mobile pot fi foarte bune ca instrumente de instruire și ghiduri de exerciții, dar dacă sunteți cel care are cu adevărat nevoie de experiența ghidată în direct, atunci ClassPass ( Android , iOS ) vă poate ajuta. Aplicația vă poate ajuta să găsiți și să rezervați clase și activități în apropiere, oferind o varietate de moduri de antrenament, inclusiv yoga, Pilates, alergare și antrenament de forță. Filtrele și opțiunile de căutare vă ajută să vă restrângeți alegerile, astfel încât să puteți rezerva antrenamentul care este potrivit pentru dvs., în timp ce funcțiile sociale vă ajută să vă coordonați cu prietenii, astfel încât să puteți lucra împreună. Există, de asemenea, un abonament premium ClassPass Live, care vă permite să transmiteți fluxuri de antrenamente interactive în direct sau la cerere. Prețurile variază în funcție de locația dvs., așa că asigurați-vă că vă ridicați ratele de membru .

Ÿ   JEFIT (Android, iOS: Gratuit)

Aplicațiile JEFIT.com (Android, iOS ) servesc ca o resursă incredibilă pentru utilizatorii care doresc să facă antrenamente de forță și culturism. Încărcată cu o bază de date de exerciții, cu mii de rutine, sortate în funcție de partea vizată a corpului, aplicația este completată cu instrucțiuni detaliate, un planificator de antrenament, jurnal de exerciții, tracker de progres, numeroase cronometre și opțiuni și sincronizare cu profilul JEFIT. Versiunea gratuită este acceptată de anunțuri, în timp ce o versiune profesională oferă mai multe funcții și elimină publicitatea.

Ÿ   Aaptiv (Android, iOS: 9,99 USD / 8,99 £ pe lună)

Aaptiv ( Android , iOS ) oferă antrenamente audio conduse de trainer pentru o varietate de stiluri și obiective de antrenament, completate cu liste de redare de muzică însoțitoare. Utilizatorii pot selecta dintre mai mult de 2500 de antrenamente în sute de clase de fitness, fie pentru alergare, ciclism, antrenament cu intervale de mare intensitate, 5k sau antrenament maraton, cu rutine de antrenament transmise sau descărcate pe telefon pentru a fi utilizate offline. Antrenamentele pot fi configurate pentru distanță, durată, intensitate și calorii arse.

Ÿ   Daily Burn (Android, iOS: 14,99 USD / 14,99 £ / 14,99 USD pe lună)

Daily Burn ( Android , iOS ) canalizează energia antrenamentelor de grup, oferind antrenamente zilnice live la care puteți transmite și lucra. Aplicația oferă antrenamente pentru tot corpul prietenoase pentru începători, cu chaturi live și invitați speciali. Chiar dacă îți lipsește timpul pentru antrenamentul live al zilei, îl poți transmite în continuare la cerere, împreună cu o mare varietate de cursuri de antrenament mai specializate, cum ar fi yoga, cardio de mare intensitate și antrenament de forță. Puteți asculta chiar împreună cu antrenamente audio - cursuri ghidate cu un instructor și muzică pe care le puteți lua oriunde. Abonamentul de bază la 14,95 USD / 14,95 USD pe lună vă oferă acces la antrenamentele zilnice și la biblioteca de antrenament, în timp ce un nivel Premium (26,95 USD pe lună) adaugă o bibliotecă extinsă „Cel mai bun din 365” al antrenamentelor zilnice.

Ÿ   Kineticoach (iOS: 9,99 USD lunar)

Kineticoach este conceput pentru a ajuta călătorii și zborurile frecvente să rămână mereu în formă și în condiții de vârf, oferind planuri de antrenament personalizate modificate pentru a se potrivi limitărilor din sala de sport a hotelului, precum și timpul disponibil, obiectivele de fitness și nivelul de fitness și experiență. Aplicația își construiește rutina dintr-o bibliotecă bogată de 1000 de antrenamente în plus; mulți vin cu instrucțiuni GIF și video, precum și cronometre încorporate.

Ÿ   ASICS Studio (iOS: încercare gratuită de 14 zile)

Din aceeași echipă din spatele Runkeeper vine ASICS Studio , care le oferă abonaților acces la antrenamente audio ghidate nelimitate. ASICS Studio vă poate ajuta să îndepliniți o varietate de obiective de fitness, cum ar fi antrenamentele de forță sau cardio, cu antrenamente conduse de antrenori profesioniști și însoțite de muzică motivațională. Videoclipurile și fotografiile oferă tutoriale de exercițiu, în timp ce cronometrele și prompturile audio fac ușor de urmărit, împreună cu ritmul antrenamentului. Puteți descărca antrenamente pentru utilizare offline, iar ASICS Studio se integrează cu aplicația Health care vă permite să stocați datele dvs. de fitness într-un singur loc. Aplicația vine cu o probă gratuită de 14 zile, după care va trebui să vă abonați pentru acces la antrenamente.

Ÿ   Sunteți propriul dvs. gimnastic (Android, iOS: 4,99 USD)

Nu aveți nevoie de o membră scumpă la sală sau de un antrenament voluminos pentru a vă menține în formă și sănătos. You Are Your Own Gym ( Android , iOS ) te învață să folosești propria greutate corporală ca dispozitiv de exercițiu, cu peste 200 de exerciții și rutine diferite și tutoriale de exerciții. Bazat pe cartea și sistemul de exerciții al lui Mark Lauren, aplicația YAYOG oferă planuri de antrenament, rutine scurte, încălzire și răcoritoare, toate folosind nimic altceva decât corpul tău. Exerciții suplimentare sunt disponibile ca achiziții în aplicație, extinzând repertoriul de videoclipuri și tutoriale

Ÿ   Couch to 5K (Android, iOS: 2,99 USD / 2,99 £ / 4,49 USD)

Active.com-ul Couch-to-5K ( Android , iOS ) este conceput pentru a ușura ușor cartofii de canapea și alergătorii și joggerii ocazionali pentru a desfășura cursuri de 5K în timp. Utilizatorii primesc un curs de pregătire de 20 până la 30 de minute, de trei ori pe săptămână, pe parcursul a nouă săptămâni, pentru a-și construi rezistența de la epava șuierătoare până la câștigătorul cursei. Puteți alege dintre patru autocare virtuale, complete cu indicii audio însoțitoare pentru a vă ajuta să vă motivați pe fugă, cu logare automată sau manuală pentru a vă urmări cu ușurință progresul.

Ÿ   Freeletics Bodyweight (Android, iOS: Gratuit)

Freeletics Bodyweight ( Android , iOS ) vă oferă sute de rutine de antrenament care acoperă o varietate de grupuri musculare și niveluri de fitness, toate concepute pentru a utiliza doar greutatea corpului ca echipament pentru exerciții fizice. Ghidurile audio și video oferă secvențe pas cu pas pentru antrenamentele tale. Abonații premium au acces la planuri de formare ulterioară, analize de performanță, obiective de antrenament și un mod de antrenament „2x2” care necesită doar o cantitate minusculă de spațiu de antrenament.

Ÿ   Yoga Studio (Android, iOS: 3,99 USD / 1,79 £ / 2,99 USD)

Studioul de yoga Gaiam ( Android , iOS ) include o bibliotecă cu peste 70 de clase de yoga și meditație, care variază între 10 și 60 de minute. Aceste clase abordează puterea, flexibilitatea, relaxarea, echilibrul sau o combinație dintre toate cele patru, iar aplicația vă permite să filtrați în funcție de durată, concentrare și nivel de abilitate. Utilizatorii mai avansați de Yoga Studio își pot crea propriile clase din biblioteca aplicației de aproape 300 de poziții, precum și 20 de blocuri de poziție. Utilizatorii pot descărca videoclipuri și le pot reda mai târziu, fără o conexiune la Internet, în timp ce instructorii de clasă pot sincroniza Yoga Studio cu un televizor folosind Chromecast, Apple TV sau AirPlay.

Și, puteți vedea mai multe din sursa de mai jos,

Sursa: https://www.tomsguide.com/us/pictures-story/702-best-workout-apps.html


O pereche de:Test de pulbere brută ușor de topire Enan și deca Următoarea:Compania Noua actualizare pe YuTube