Despre noi

Profilul Companiei

Loyal Biotechnology co., Ltd este înființată în 2009, este specializată în peptide și produse steroide, oferă un set complet de produse de calitate și sigure precum hormoni peptide, pulbere steroidică, lichid steroid, steroid injectabil și steroizi SARM etc.

Compania noastră are o echipă de cercetare și dezvoltare bine educată și cu experiență, echipa de bază cu experiență de peste 20 de ani. centrul nostru de cercetare și dezvoltare este un laborator autorizat care este conform standardului GLP. este echipat cu un set complet de instrumente precise, include RMN, MASS, MS-HPLC, HPLC, IR, UV etc. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare se concentrează întotdeauna pe descoperirea de noi compuși și cercetarea și optimizarea chimiei, insistă pe inovație și dezvoltare pentru a oferi calitate superioară produse.

Compania noastră are una dintre cele mai mari fabrici fabricante din China, zece linii de producție acum, opt linii de producție pentru materii prime, două linii de producție pentru produsele finite.

Calitatea este viața noastră.

Loyalbiotech furnizează întotdeauna produse de înaltă calitate și servicii bune fiecărui client. până acum, produsele noastre au fost deja exportate în 43 de județe, precum SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia, Rusia, Canada, Brazilia, Australia, Thailanda, Filipine, Indonezia etc.


Fabricare la comandă


Loyalbiotech este o companie specializată în cercetarea și fabricarea peptidelor și steroizilor, fabrica noastră are două laboratoare de cercetare și dezvoltare cu o suprafață de peste 4000m2 echipate cu echipamente avansate, între timp, avem o echipă de cercetare și dezvoltare profesională cu peste zece ani de experiență, putem oferi tot felul de complexe de calitate peptide și steroizi anabolici și asigură fabricarea personalizată.


image image image

Echipa de cercetare și dezvoltare

Echipa de cercetare și dezvoltare cu mai mult de 80 de chimiști, peste zece ani experiență specilising în peptide și domeniul steroid.


Instrumente precise

Dotat cu auto-sintetizator, sistem de purificare pregătitoare de dimensiuni mari, și instrumente analitice precise complete include: LC-Mass, Mass, HPLC, GC, UV, IR etc.


Serviciu R&D personalizat

Experiență în sinteza peptidică și anabolică a steroizilor, de la simplu la complex, de la scara laboratorului la scara comercială și de la gradul non-GMP la GMP pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră.


  Fabrica de producție GMP


Loyalbiotech factory


Fabrica profesională de producție GMP, care are două uzine CGMP, una este destinată fabricării materiilor prime (API), cealaltă este pentru liniile de producție de fabricare a dozelor. Capacitatea mare de producție poate satisface toată cantitatea dvs. comercială.

image

Uzina de orientare a parlamentarilor

  Produs  

Lista de produse

HGH

peptidele

Pulbere crudă steroidă

injecție de ulei

Comprimat

HGH 10IU

GHRP-2

Seria de testosteron

Testo Enan 250

Dianabol 20mg

HGH 24IU

GHRP-6

Seria Boldenone

Sustanon 250

Anavar 20mg

Personalizați dimensiunea ambalajului
ca cerințe

PT141

Seria Trenbolon

Tren Enan 200

Winstrol 10mg

MT-2

Methandienone

Echipament 300

T3 30mcg

TB500

stanozolol

Primobolan 100

Nolvadex 10mg

Mai Mult...

Mai Mult...

Mai Mult...

Mai Mult...

Mai Mult...


Certificat   

Loyalbiotech certificate


echipamente

222.jpg


Clienți din întreaga lume  

Produsele noastre au fost exportate în SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia, Rusia, Canada, Brazilia, Australia, Thailanda, Filipine, Indonezia și peste tot în lume.imageServiciul de relații cu clienții

Răspuns rapid la orice întrebare în timp util și trebuie să fie în termen de 24 de ore.
Așteaptă cu nerăbdare să cooperezi cu tine!


Roger Hee

Mobil: + 86-17127351372 (China)
Skype: loyalbiotech
Aplicația Whats: +86 17127351372
E-mail: heroger@loyalbiotech.com


Peter Lee

Mobil: +852 91480340 (Hongkong)

Skype: 91480340

Aplicația Whats: +85291480340

E-mail: peter@loyalbiotech.com


QQ图片20190715152714

QQ图片20190715152714